ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Όταν χαμογελάμε ... στις ευκαιρίες που προκύπτουν


Θα πηγαίνατε ποτέ να φάτε σε ένα εστιατόριο άδειο, ακαλαίσθητο με τον εστιάτορα να κρατά το κεφάλι του μέσα στα δυο του χέρια ενώ κάθεται μελαγχολικά σε ένα τραπέζι;
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πήγαινε κανένας μας , ενώ με κέφι θα διαβαίναμε το κατώφλι ενός χαρούμενου χώρου εστιατορίου, που θα ταίριαζε με το χαμόγελο του οικοδεσπότη.
Είτε υπάρχει οικονομική κρίση , είτε όχι … η θετική διάθεση στη ζωή μας δίνει τα εχέγγυα της μεγαλύτερης επιτυχίας…
Η ανακαίνιση του χώρου μας σίγουρα είναι ένας παράγοντας που βοηθά στην ψυχολογία του ιδιοκτήτη καθώς και των πελατών της επιχείρησης.
Το υψηλό κόστος δεν είναι απαραίτητο στις λειτουργικές και στοχευμένες προτάσεις που μπορεί να δώσει μια ειδική επιχείρηση που γνωρίζει να διαχειρίζεται την εικόνα του χώρου.

Το βασικότερο είναι να είμαστε πεισμένοι, ότι ποτέ δεν είναι τα πράγματα μόνιμα ανοδικά … σημασία έχει να λειτουργούμε με εμπιστοσύνη την κάθε φάση της ζωής μας και να δίνουμε το καλύτερο χαμόγελο στις ευκαιρίες που προκύπτουν…
Η εμπειρία από τη δική μας συμβολή στις ανακαινίσεις των δημιουργικών πελατών μας, εξασφαλίζει την βεβαιότητα για τα τελικά (πάντα) θετικά αποτελέσματα..