ΤΟ «ΖΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ» ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Κλικ στην εικόνα

Από καιρό συζητούσαμε για την ανάγκη να υπάρξει ένας διαδικτυακός χώρος που θα περιλαμβάνει πληροφορίες και λύσεις για το πώς μπορούμε να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας μέσα στα περιορισμένα μέτρα της κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε ως λαός.
Η βελτίωση της αισθητικής του ζωτικού μας χώρου δεν σημαίνει πάντοτε την ανάγκη ύπαρξης πολλών χρημάτων, αλλά αντίθετα απαιτεί την δική μας συγκρότηση και τον καθορισμό του «πως θέλουμε να ζούμε».
Ένα απλό χρώμα στον τοίχο, μια έξυπνη λύση για την εργονομία του χώρου και σαφώς μια διαφοροποίηση του φωτισμού ενός χώρου μπορούν να είναι μικρά εφόδια για να σκεφτούμε και να δράσουμε πιο αποδοτικά σε ότι αισθανόμαστε ότι μας ακινητοποιεί σαν ανθρώπους.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στον επιχειρηματικό κόσμο ως ανάγκη αλλαγής μιας συνήθειας να προσπαθεί να «δει» τα προβλήματα που έχει καταγράψει στο μυαλό του ο κάθε επιχειρηματίας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Το βασικό πρόβλημα της εποχής μας, είναι ότι προσπαθούμε να λύσουμε τα ίδια προβλήματα με τους ίδιους ακριβώς τρόπους κάθε φορά χωρίς να κατανοούμε ότι ετούτο δεν φέρνει διαφορετικές λύσεις.

Σε αυτό τον χώρο λοιπόν θα υπάρξουν αναλύσεις που με αφορμή την διακόσμηση θα μιλούν για το πώς εμείς μέσα από τη φιλοσοφία της λειτουργίας μας βλέπουμε την ζωή να γίνεται ομορφότερη και σαφώς τους ανθρώπους με το χαμόγελο που το Αξίζουν.

Καλό δρόμο σε όλους μας λοιπόν, γιατί η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη από ότι θέλουν να μας την παρουσιάζουν…